Over mijzelf

 

Mijn naam is Marike Koningstein (1950), ik ben officieel basis psycholoog. In de tijd dat ik nog fulltime werkte was ik geregistreerd klinisch psycholoog, psychotherapeut en gezondheidspsycholoog. Ik ben al lange tijd werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg en doe dit werk nog steeds omdat het mij energie en voldoening geeft!

 

Wie ben ik
Als mens ben ik het beste te typeren als een doe-mens die op concrete en praktische wijze haar werk doet. Ik zoek naar wat mensen beweegt in hun doen en laten waarbij de hulpvraag centraal staat.
Door mijn gevolgde opleidingen en langdurige werkervaring heb ik beschikking over een rijk gevulde ‘gereedschapskist’. Om die kist up-to-date te houden ben ik tot op de dag van vandaag bezig met bijscholen en ontwikkelen van mijn kennis en vaardigheden.

 

Verbinden
In de loop der jaren is in mij het besef gegroeid dat gelukkig en succesvol leven een weg is, die met vallen en opstaan gevonden wordt.
Hoe? Door te leren leven vanuit eigen kracht en door je steeds opnieuw te verbinden met de ander.

 

Uitdaging
Het gaan van deze weg heb ik tot een uitdaging gemaakt – in de eerste plaats voor mijzelf. Maar ook u kunt die uitdaging aangaan!
Leren leven vanuit LEV wordt daardoor een leren leven vanuit passie en kracht, zodat u zichzelf de ruimte geeft om te worden die u in wezen bent!

Marike Koningstein

 

 

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak:

 

Contact

Marike Koningstein

 

06 - 22 84 68 66

 

Locatie Deventer

Nieuwe Markt 13

7411 PA Deventer

Locatie Olst

Jan Schamhartstraat 85

8121 PA Olst